Kies je kleur online met de SPECTRUM_mobile app!

Nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn, is het voor velen net het moment om de muren eens een opfrisbeurt te geven. Het kiezen van de juiste kleur is dan niet zo gemakkelijk, maar daar hebben we de ideale oplossing voor!
Dankzij de SPECTRUM_mobile app is een realtime 3D-kleurvisualisatie eenvoudiger en sneller dan ooit!De app is nu gratis beschikbaar voor tablet en smartphone voor zowel Android als iOS.


  • Kleurvisualisatie: live video
    Het onderdeel ‘Live video’ is de highlight van de app. Real- time kleurvisualisatie in 3D, met één tik op het scherm. Bekijk het effect van een kleurverandering van wand of plafond terwijl je door een ruimte beweegt.

  • Kleurvisualisatie: foto
    Om een foto te bewerken maak je een foto met de camera van je smartphone. Ook kun je een foto uit je eigen fotogalerij kiezen, of één van de voorbeeldfoto’s gebruiken (inspiratie). Met één tik op het scherm geef je een an- dere kleur aan een wand of plafond. De nauwkeurigheid kan ingesteld worden met een schuifbalk.

  • Kleurcollecties
    In het gedeelte ‘Collecties’ kan de gebruiker eenvoudig door diverse Caparol kleurenwaaiers scrollen. Tevens is van elke kleur uitgebreide informatie te vinden over de maakbaarheid in verschillende soorten producten, helderheidsgraad en mengverhoudingen. Naast onze meestgebruikte waaier 3D System Plus, zijn nog twee andere kleurcollecties opgenomen.
Kleuren Caparol kunnen ook online bekeken worden op volgende link: https://colours.caparol.de/